Kaverini täyttää syksyllä pyöreitä ja ajattelin antaa lahjaksi jotakin kivaa. Kyseinen kaveri asuu toisella puolella Suomea ja tuli kesän kunniaksi hetkeksi maleksimaan suurin piirtein näille nurkille, joten ajattelin että saisin lahjan lykättyä nyt kassiin mukaan niin ei tarvitse myöhemmin postitse lähetellä. Eli lahja voisi olla kenties isonkin kokoinen. Kaikenlaisen pyörimisen, hyörimisen ja pohtimisen jälkeen päätin, että juhlakalu saa itse tehdä oman lahjansa.

Sain Helsingin puistoja kunnostavalta tuttavaltani kasan poisheitettyjä puisia pieniä sikarilaatikoita. Otin yhden työn  alle. Maalasin sen merenväriseksi: ulkoa tummemmaksi ulapaksi ja sisustan turkoosimmaksi rantavedeksi. Vähän askartelulakkaa päälle ja johan kimmelsi kuin meri :) Samainen tuttavani on kerännyt kunnostushommissa vastaantulleita koruja ja kaikkea muuta kivaa. Näistä aarteista löytyi ankkurikorvakorut. Rihkamaa henkkamaukasta taimistähänlie, no, ei sen väliä. Oli mistä oli, hyvin ne sopivat rasiani kanteen. ​Sisäkanteen liimasin todennäköisesti vanhasta päiväkirjasta peräisin olevan avaimen. Toki senkin ensin maalasin kultamaalilla rösöiseksi. Aarrelaatikko on valmis!! Hohhoo!! Ja rommia pullo....no ei rommia, se on jo juotu hurjassa nuoruudessa. Nyt vähän sivistyneemmin, muttei aikuisemmin!

20140529_123800-normal.jpg

Mitäs sieltä sisältä paljastuu..?!

20140529_123725-normal.jpg

Aarre!!!! 

20140529_123918-normal.jpg

Ystäväni harrastaa korujen tekemistä, joten rasiasta löytyy koruja varten lajitelma nättejä helmiä sekä neljä Swarovskin kristallein koristeltua "timantti"kukkaa. Tehköön itse korunsa, en kuitenkaan osaisi ostaa valmiina oikeanlaisia! :D Lisäksi, kun nyt annan tämän aarteen, on hänellä hyvin aikaa tehdä syksyn juhlapäiväksi korut.