Puuhahuoneesta puuttui pitkään kello. Ärsyttävä asia, joka on kuitenkin helposti korjattavissa. Askaretluputiikin alesta kellokoneisto ja laukun muotoinen pahvilaatikko, joka maalataan hopeisella askartelumaalilla ja viimeistellään vanhan nahkatakin helmasta riipaistulla palalla. Kellohan se siinä tikittää!

Kello-normal.jpg

Leikkelin nahkatakkia hieman lisää ja sain aikaiseksi tyynyvyöryn. Päällystin sohvatyynyt uudestaan. Toiseen suikaloin nahkaa ja samettikuvioista taftia. Toisen päällystin paksulla ruusukuvioisella mekkokankaalla ja satiininauhalla. Kolmannen pikkutyynyn uusin karvakankaan lopulla ja aasialaistyylisestä paidasta leikatulla kankaalla. Kaikki materiaalit ovat kirpparilöydöistä purettuja paitsi aasialaistyynyn musta karvakangas, joka on jämä vuosien takaa.

20140623_104707-normal.jpg

20140623_104855-normal.jpg

Suunnitelmissa olisi uusia myös nuo sohvan istuintyynyt. Pitkäkorvainen nakertaja on mainio lemmikki, mutta kun karvainen hammaskeiju vierailee liian usein sohvatyynyjen läheisyydessä, alkavat reiänalkukeskittymät rassaamaan. Ajattelin yhdistää useampia värejä, mutta nähtäväksi jää, mitä lopulta saan aikaan. MuTu-tuntumalla ju sii.