Viimeinkin piirustuskilpailussa voittamani tatuointi on valmis!! Kyseessä on oma "voimatatuointini". Toinen nimitys taitaa olla "parantava tatuointi". En haluaisi kuulostaa sellaiselta mussuttajalta, joita esiintyy tv:ssä tatuointiohjelmissa itkemässä tämän tatuoinnin otan x:n muistolle/sairaudelle/lapselle jne.. Ymmärrän kuitenkin varsin hyvin, mitä tatuointi voi merkitä henkisesti sen kantajalle. Kyse ei ole vain kivasta kuvasta iholla vaan musteella voi olla suuri merkitys. Omassa tapauksessani kyseessä on nimenomaan voimatatuointi. Muistutus omista voimavaroistani, jotka ovat olemassa, mutta joita vain joutuu pakottamaan pintaan.

Voimaantumista voi löytää eri tavoin, eivätkä kaikki ymmärrä, miten juuri ihon töhriminen voi mitään auttaa. Mutta se auttaa. Konstit on monet, sanoi mummo kun kissalla pöytää pyyhki.

IMG_80459016782106-normal.jpg

Kuva: Raptor's ink

Rakastan uutta asustettani! Kuva on otettu 20min valmistumisen jälkeen, joten varjostukset ovat vielä melko voimakkaat. Nyt ne ovat jo päässeet hieman vaalentumisen alkuun. Alunperin kuvan sijainti piti olla eri, mutta totesimme tatuoija Saanan kanssa olkavarren toimivan parhaiten.