Koska olen laiska,  enkä jaksa viedä roskia ulos, pistän ne seinälleni. Säästyy monta askelta. Ei ne kengät ikuisuutta kestä, jos jatkuvasti pihalle ravaan. Hö. Höpöttelyt sikseen.  Revin siis hetki takaperin makuuhuoneesta jalka- ja kattolistat irti  avautuen täällä siitä, miten kamalaa jälkeä edellinen remonttireiska oli saanut tasoitemassalla aikaan. En halunnut heittää noita listoja pois, vaikkei niille enää ollutkaan käyttöä jalkalistatasolla. Näinpä päätin ne puhdistaa, maalata puhtaan valkoiseksi, lakata ja lopulta sahata kivoiksi pätkiksi. Kivat pätkät naulasin seinälle.

Olohuoneen peräseinä on tähän asti ollut suuri wasabinvihreä seinä, joka näkyy ensimmäisenä ulko-ovelta katsottuna. Sisään tullessani olen usein miettinyt, mitä siihen keksisi sellaista, joka näyttäisi hyvältä kauempaa katsottuna. Seinä näkyy ovelta hieman viistosti eli oikeastaan ovelta katsoo suoraan olohuoneen oikeaan takakulmaan. Etäisyys kulmasta ovelle on noin 9 metriä, joten ihan pientä piperrystä ei sinne viitsinyt ripustaa. Ripustin siis jalkalistan rääppeet. Miksi ei? Kun halvalla sain. Vain nauloja piti ostaa.

Tosin, täytyy myöntää etten osannut yllätystä odottaa naulalaatikosta. En tiedä onko niitä enää tai eihän sillä mitään väliä ole onko enää koska muistelen nyt menneitä eikä tämän päivän ilmiöt liity muistelooni taas mitenkään eli lapsuudessani oli usein murolaatikossa yllätys mukana. Joku väriä vaihtava muovilusikka tai vastaava. Nyt löysin yllätyksen naulalaatikosta.  Suuri järeä ruuvi pötkötti naulojen keskellä. Onneksi en ostanut kilotavarana.

Palaanpa taas aiheeseen kun sain tämän hykerryttävän jutun kerrottua.

Tämmöiset asetelmat syntyivät tämänkertaisen naulaamisen tuloksena (koittakaa kestää tätä rakeista pikaräpsäisyä, älkääkä kiinnittäkö huomiota tuohon karmivaan sohvanrämään):

20140831_203012-normal.jpg

Asetelmat ovat kooltaan ja malliltaan samanlaiset, vaikkakin peilikuvina. Viisto kuvakulma se vain saa tekeleeni erinäköisiksi. Optiset kuuloharhat ovat mielenkiintoisia, sillä oikeanpuoleinen asetelma näyttää olevan luonnossa jatkuvasti korkeammalla, vaikka ovatkin täysin samalla korkeudella. Olen mitannut kohta mittani puhki, mutta ei, kyllä ne on samalla korkeudella.

Onneksi listat olivat ilmaiset, sillä valokuvakehykset ovat julmetun kalliita. Lohduttaudun sillä, että nuo ovat kierrätysmateriaaleista tehdyt kehykset. Valokuvat ovat mieheni ottamia, kolme on vielä teetettävinä.